Ingredients pa de pessic:
- 3 ous
- 1 iogurt
-1 mida del iogurt de farina de blat de moro
-2 mides de iogurt de farina de blat
-1,5 mides de iogurt de sucre
-1 mida de iogurt d'oli d'oliva
-50 ml de llet
-1 sobre de llevat
- Una mica de mantega
Per a decorar:
- Xocolata per a fondre
- Ous de xocolata
- Pollets per a decorar
Farcit:
- Mermelada de maduixa
1. Posem tots els ingredients lÃquids en un bol, els ous, el iogurt i l'oli.
2. Afegim el sucre i remenem.
3. Afegim la farina de blat i blat de moro i el llevat ben tamisat.
4. Afegim la llet
5. Untem el motlle amb una mica de mantega.
6. Posem la massa al motlle
7. Posem al forn durant 20-30 minuts a 180º
8. Punxem amb un palillo per a saber si està fet. Si surt sec és que ja està .
9. El deixem refredar i l'obrim per la meitat i el farcim de mermelada de maduixa.
10. Posem al bany maria la xocolata per a desfer-la.
11. Posem el pa de pessic en una reixa amb un plat a sota i el cobrim amb la xocolata.
12. Deixem refredar a la nevera.
13. Decorem i llestos! Bon profit xefs!!
留言