top of page
Buscar
  • Foto del escritorEl Kau

Xefs fem MONA DE PASCUA!!



Ingredients pa de pessic:

- 3 ous

- 1 iogurt

-1 mida del iogurt de farina de blat de moro

-2 mides de iogurt de farina de blat

-1,5 mides de iogurt de sucre

-1 mida de iogurt d'oli d'oliva

-50 ml de llet

-1 sobre de llevat

- Una mica de mantega


Per a decorar:

- Xocolata per a fondre

- Ous de xocolata

- Pollets per a decorar


Farcit:

- Mermelada de maduixa





1. Posem tots els ingredients líquids en un bol, els ous, el iogurt i l'oli.



2. Afegim el sucre i remenem.



3. Afegim la farina de blat i blat de moro i el llevat ben tamisat.



4. Afegim la llet



5. Untem el motlle amb una mica de mantega.



6. Posem la massa al motlle



7. Posem al forn durant 20-30 minuts a 180º



8. Punxem amb un palillo per a saber si està fet. Si surt sec és que ja està.



9. El deixem refredar i l'obrim per la meitat i el farcim de mermelada de maduixa.



10. Posem al bany maria la xocolata per a desfer-la.



11. Posem el pa de pessic en una reixa amb un plat a sota i el cobrim amb la xocolata.



12. Deixem refredar a la nevera.



13. Decorem i llestos! Bon profit xefs!!



15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page