top of page

EL KAU CENTRE DE LLEURE EDUCATIU és un centre de caràcter privat que neix amb força, idees renovades i projectes nous.

Som una de les més de 70 empreses associades a la ACELEC, la Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura.

 

El nostre treball és un dels més bonics del món perquè ens dediquem a dissenyar i gestionar activitats per a nens i nenes en edat escolar.

 

Una tasca que comporta una altíssima responsabilitat i que al mateix temps ens impulsa cada dia a esforçar-nos per a seguir millorant.

 

Som especialistes en Activitats extraescolars, en organitzar Casals d'estiu, Setmana Santa, Nadal i Festes d'aniversari.

Oferim als escolars una àmplia varietat d'alternatives d'activitats per al seu temps d'oci que complementen els programes de les assignatures que estudien a classe.

 

La nostra experiència ens ha demostrat que aquestes hores que els nens i nenes dediquen a aprendre noves disciplines, a participar en activitats d'oci i temps lliure són valuosíssimes i suposen molt més que un temps en el qual estan entretinguts i vigilats.

 

Una de les nostres principals premisses és que cada nen i cada nena és un món i que és imprescindible prestar especial atenció a les seves circumstàncies particulars.

 

De la mateixa manera, considerem que totes les nostres activitats, independentment del seu contingut, han de servir per promoure i consolidar l'educació en valors, per a la convivència i per la igualtat.

A més, ampliem els nostres objectius oferint cursos per  a la formació de monitors i directors de lleure i professionals de l’àmbit de l’educació fent que EL KAU sigui un centre de referència per el món del lleure, l’educació i la cultura.

 

Envoltant-nos de professionals altament qualificats i motivats és l'única via amb la qual entenem que podem prestar un servei plenament satisfactori.

Laura Torrent

Directora

bottom of page