Oferim als escolars una àmplia varietat d'alternatives d'activitats per al seu temps d'oci que complementen els programes de les assignatures que estudien a classe.

 

La nostra experiència ens ha demostrat que aquestes hores que els nens i nenes dediquen a aprendre noves disciplines, a participar en activitats d'oci i temps lliure són valuosíssimes i suposen molt més que un temps en el qual estan entretinguts i vigilats.

 

Una de les nostres principals premisses és que cada nen i cada nena és un món i que és imprescindible prestar especial atenció a les seves circumstàncies particulars.

 

De la mateixa manera, considerem que totes les nostres activitats, independentment del seu contingut, han de servir per promoure i consolidar l'educació en valors, per a la convivència i per la igualtat.

A més, ampliem els nostres objectius oferint cursos per  a la formació de monitors i directors de lleure i professionals de l’àmbit de l’educació fent que EL KAU sigui un centre de referència per el món del lleure, l’educació i la cultura.

 

Envoltant-nos de professionals altament qualificats i motivats és l'única via amb la qual entenem que podem prestar un servei plenament satisfactori.

Laura Torrent

Directora

EL KAU CENTRE DE LLEURE EDUCATIU és un centre de caràcter privat que neix amb força, idees renovades i projectes nous.

Som una de les més de 70 empreses associades a la ACELEC, la Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura.

 

El nostre treball és un dels més bonics del món perquè ens dediquem a dissenyar i gestionar activitats per a nens i nenes en edat escolar.

 

Una tasca que comporta una altíssima responsabilitat i que al mateix temps ens impulsa cada dia a esforçar-nos per a seguir millorant.

 

Som especialistes en Activitats extraescolars, en organitzar Casals d'estiu, Setmana Santa, Nadal i Festes d'aniversari.