Xefs us deixem aquesta recepta tan bona per a fer aquest Sant Jordi!!
Ingredients (8/10 roses):
Làmina de pasta fullada fresca.
2 pomes red chief o d'una varietat similar
Sucre Glass
1 Natilles
Suc de1/2 llimona
Elaboració:
Primerament, descoratjar les pomes i tallar-les per la meitat.
Seguidament, laminar-les molt fines.
En un cassó amb aigua i el suc de llimona portar a punt de bullició.
A continuació, escaldar "els pètals" de poma durant 1 minut i escorre'ls.
Estirar la làmina de pasta fullada i empolsar-la amb sucre glass per les dues cares (amb això es dóna un toc dolç a la massa de pasta fullada).
Tallar la làmina en tires de 3 o 4 cm segons la grandària que es desitgi, i tornem a empolvorar amb sucre glass.
Pintar amb les natilles
Tot seguit, posar els pètals de poma un al costat de l'altre.
Enrotllar les tires amb molta cura.
Escalfar les pomes que es doblegaran sense problemes i no es trencaran.
Col·locar-ho en un motlle per a magdalenes o muffins, prèviament greixat amb mantega (aquest pas ajuda al fet que no s'expandeixi la massa de pasta fullada massa i quedi recollida en forma de rosa).
Posar-ho al forn a 190 °C graus durant 30 minuts aproximadament.
Finalment, tornar a empolvorar amb sucre glass.
Comments