Buscar

CUINA ROSES DE POMA

Xefs us deixem aquesta recepta tan bona per a fer aquest Sant Jordi!!


Ingredients (8/10 roses):

  • Làmina de pasta fullada fresca.

  • 2 pomes red chief o d'una varietat similar

  • Sucre Glass

  • 1 Natilles

  • Suc de1/2 llimona

Elaboració:

  • Primerament, descoratjar les pomes i tallar-les per la meitat.

  • Seguidament, laminar-les molt fines.

  • En un cassó amb aigua i el suc de llimona portar a punt de bullició.

  • A continuació, escaldar "els pètals" de poma durant 1 minut i escorre'ls.

  • Estirar la làmina de pasta fullada i empolsar-la amb sucre glass per les dues cares (amb això es dóna un toc dolç a la massa de pasta fullada).

  • Tallar la làmina en tires de 3 o 4 cm segons la grandària que es desitgi, i tornem a empolvorar amb sucre glass.

  • Pintar amb les natilles

  • Tot seguit, posar els pètals de poma un al costat de l'altre.

  • Enrotllar les tires amb molta cura.

  • Escalfar les pomes que es doblegaran sense problemes i no es trencaran.

  • Col·locar-ho en un motlle per a magdalenes o muffins, prèviament greixat amb mantega (aquest pas ajuda al fet que no s'expandeixi la massa de pasta fullada massa i quedi recollida en forma de rosa).

  • Posar-ho al forn a 190 °C graus durant 30 minuts aproximadament.

  • Finalment, tornar a empolvorar amb sucre glass.


0 vistas

©2019 El Kau Centre de Lleure Educatiu