top of page
Buscar
  • Foto del escritorEl Kau

CONTE GRATUÏT PER A EXPLICAR EL CORONAVIRUS ALS NENS I NENES


Responent a la demanda i necessitat social d’un recurs literari per a nens i nenes, que estigués a l’abast de totes les famílies i professionals, l'editorial Sentir i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya han publicat en format digital de manera immediata La Rosa contra el virus, un conte GRATUÏT per explicar què són els virus i promoure hàbits adequats per a combatre aquests microorganismes, com el Coronavirus (COVID-19).


Aquest conte ajudarà a conèixer, entendre i poder transmetre la informació adequadament a nens i nenes tenint en compte la incertesa pel que fa a l’evolució del brot. Al final del conte trobaràs un apartat de recomanacions per a adults adaptades per a nens i nenes de 4 a 10 anys, ja que en edats més primerenques la idea és més abstracta i requereix una adaptació més senzilla.

Així mateix, en La Rosa contra el virus s’ha donat la importància que mereix a la prevenció de la transmissió a través de les mesures d’higiene, reduint situacions d’alarma que afectin els menors.

Esperem que aquest recurs, llançat conjuntament amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, sigui d’ajuda per a nens, nenes i també famílies, professionals i tota persona que pugui ser-li d’utilitat.



10 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page